Poslanik SNSD-a u NS RS

Ćorić se odrekao po 50 odsto plate i poslaničkog dodatka u korist Fonda solidarnosti

  • 02.04.2020. 10:53

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nedeljko Ćorić izjavio je Srni da u vremenu kada Srpska vodi još jednu veliku bitku, ovog puta protiv korona virusa, najvažnije je da najodgovornije ličnosti u društvu budu na visini zadatka.

- S toga je veoma važno da mi kao nosioci političkih funkcija ličnim primjerima pokažemo našu opredijeljenost za solidarnost i sabornosti. Solidarnost nam je potrebna da pomognemo našoj državi i našem narodu, a sabornost da se svi zajedno bez obzira na bilo kakvu pripadnost okupimo oko zajedničkog cilja da pobijedimo ovo 'nevidljivo zlo' koje nas je napalo i da dovoljno spremni izađemo iz ove krize - naglasio je Ćorić.

Slijedeći primjer svojih kolega, Ćorić je naveo da želi da da lični doprinos u borbi na sprečavanju i ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom virusa korona, odričući se 50 odsto ličnih primanja u korist Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Ćorić je potpisao izjave kojima se odrekao 50 odsto plate koju prima kao izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove u preduzeću Elektro-Bijeljina i 50 odsto poslaničkog dodatka u korist Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић