Ćorić preuzeo dužnost ministra saobraćaja i veza Republike Srpske

14:40, 12.02.2021.
U Ministarstvu saobraćaja i veza Republike Srpske danas je zvanično obavljena primopredaja dužnosti između novoimenovanog ministra saobraćaja i veza Srpske Nedeljka Ćorića i vršioca dužnosti ministra saobraćaja i veza Srebrenke Golić.

Nakon potpisivanja zapisnika o primopredaji dužnosti, Golićeva je poželjela Ćoriću uspjeh u daljem radu i dobre rezultate u projektima koje sprovodi Ministarstvo.

Ćorić je istakao da će, zahvaljujući dobrim polaznim osnovama, nastaviti realizaciju brojnih započetih projekata i reformi, te najavio intenzivniji rad u svim sektorima, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Srpske.

"Vjerujem da ćemo na tragu primjera dobre prakse nastaviti uspješan rad, realizovati projekte u interesu svih građana, te dodatno osnažiti Ministarstvo saobraćaja i veza", rekao je Ćorić.

Nedeljko Ćorić imenovan je za ministra saobraćaja i veza Srpske u utorak, 9. februara, u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić vršila je dužnost ministra nakon što je prethodni ministar Đorđe Popović podnio ostavku kako bi preuzeo mandat u Skupštini Brčko distrikta.