Predsjednik Saveza logoraša RS

Cilj stalnih napada na MUP RS je njegovo ukidanje

  • 04.01.2019. 11:59

Predsjednik Saveza logoraša Republike Srpske Branislav Dukić upozorio je da je cilj stalnih napada na Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske koji dolaze od grupe "Pravda za Davida" dio plana da policija i MUP Srpske budu ukinuti i da se formira ministarstvo unutrašnjih poslova na nivou BiH.

"Još je bivši visoki predstavnik u BiH /Pedi/ Ešdaun tražio da, pored zajedničke vojske, bude formirano i zajedničko ministarstvo unutrašnjih poslova. Mislim da je i sada na sceni pokušaj da MUP Srpske bude ukinut i da se formira ministarstvo unutrašnjih poslova na nivou BiH. U tom slučaju bi došlo i do ukidanja Republike Srpske, jer Srpska nema svoju vojske, a onda ne bi imala ni svoj MUP koji je garant njenog opstanka. Rezultat toga bi bio unitarna država BiH", rekao je Dukić Srni. 

On je naglasio da je sasvim jasno da se politika umiješala u slučaj "Dragičević". 

"Poznajem tu porodicu, meni je žao njih i mislim da nije trebalo da dozvole da se političari umiješaju u ovaj slučaj", rekao je Dukić. 

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.