Tri godine Ujedinjene Srpske

Četiri poslanika i jedno ministarstvo dovoljan razlog za slavlje

  • 23.11.2018. 19:38

Tri godine postojanja i rada Ujedinjene Srpske je mali jubilej, ali smo za to vrijeme postigli velike i značajne rezultate, rekao je predsjednik stranke Nenad Stevandić na okupljanju povodom proslave godišnjice. Kaže, imaju dovoljno razloga za slavlje - osvojili su četiri poslanička mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dobiće i jedno ministarstvo u Vladi Srpske. 

"Hoćemo da učestvujemo u Vladi koncepta, bolje, brže Republike. Imamo za to velike šanse, jer imamo politiku i na nivou BiH, na nivou RS, imamo odličnu reprezentaciju, dobre timove. Koje ministarstvo i koji ljudi, to ćemo odlučiti kasnije," kaže Stevandić.    

Ujedinjenoj Srpskoj samo se može čestitati na aktivizmu i političkim uspjesima. Već su uspjeli da artikulišu svoje političke poruke i aktivno učestvuju u procesu odlučivanja, kaže Željka Cvijanović, predsjednik Republike Srpske i potpredsjednik SNSD-a. 

"Mi ćemo sa Ujedinjenom Srpskom, kao jednim od koalcionih partnera, računati, naravno, na stabilnost institucija, na Vladu koju ćemo uskoro uspostaviti, novu Vladu. A cijeneći da su interesi Republike, naravno, jake institucije, naravno, funkcionalan budžet koji izvršava svoje obaveze, politička stabilnost koja će nam omogućiti da se bavimo razvojem," rekla je Cvijanovićeva. 

Mi smo razvijali stranku, povjerenje naših članova, simpatizera i birača, kažu u Ujedinjenoj Srpskoj. Poručuju da je vrijeme nakon izbora za mnoge političke partije bilo period problema i previranja, a za njih nastavak pozitivne kampanje, dolazak još više ljudi i jačanje stranke. 

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.