Čelinac: Podrška pet stranaka kandidaturi Vlade Gligorića iz SNSD-a

  • 31.08.2020. 12:47

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Čelinac na predstojećim lokalnim izborima biće Vlado Gligorić, a njegovu kandidaturu podržali su i opštinski odbori SP-a, DEMOS-a, NDP-a, Ujedinjene Srpske i Socijalističke partije Srpske.

Predsjednici opštinskih odbora šest stranaka istakli su na konferenciji za novinare da je Vlado Gligorić (36) najbolji izbor za Čelinac.

Gligorić je zahvalio na povjerenju i obećao da će, zajedno sa koalicionim partnerima, nastaviti da gradi i ravnomjerno razvija opštinu Čelinac.

"Želim da zahvalim našim koalicionim partnerima koji su zajedno sa SNSD-om ozvaničili ovu političku platformu. Očekujem pobjedu u trci za načelnika kako bi mogli ostvariti niz privrednih, infrastrukturnih, sportskih i kulturnih investicija na prostoru opštine. Želimo da nastavimo razvijati Čelinac u saradnji sa republičkim institucijama", rekao je Gligorić.

On je istakao da je uvjeren da će građani prepoznati postignuto političko jedinstvo i snagu, te mnogobrojne projekte koji su završeni.

"Formiranjem stabilne skupštinske većine sa našim koalicionim partnerima omogućićemo brži i prosperitetniji napredak opštine i stvaranja uslova za normalan život svih građana", zaključio je Gligorić.

On je poručio da će koalicija okupljena oko njegove kandidature voditi fer i poštenu kampanju. 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.