Čelinac: Gligorić preuzeo funkciju načelnika

  • 25.12.2020. 09:40

Novoizabrani načelnik opštine Čelinac Vlado Gligorić preuzeo je funkciju od Momčila Zeljkovića.

Gligorić je rekao Srni da će nastaviti sa radom predano i odgovorno, kako je to činio i njegov prethodnik, najavljujući kontinuiran razvoj opštine u svim oblastima.

"Prije svega važno je da zaštitimo zdravlje ljudi, vodeći istovremeno računa o privrednom i društvenom ambijentu, ali i svemu što čini život u našoj lokalnoj zajednici", naglasio je Gligorić i dodao da će svi započeti projekti u Čelincu biti uspješno realizovani.

On je istakao da očekuje dobru saradnju sa lokalnom zakonodavnom vlašću, ali i nastavak dobre komunikacije i podršku republičkih institucija.

Dosadašnji načelnik Čelinca Momčilo Zeljković poželio je svom nasljedniku sreću i uspjeh u radu, ali i mnogo dobrih projekata u lokalnoj zajednici.

"Korektna saradnja i međusobna podrška koju smo i do sada imali biće nastavljena kroz moj odbornički i njegov načelnički mandat, a siguran sam da će opština Čelinac nastaviti putem razvoja", poručio je Zeljković.

Vlado Gligorić pobijedio je na lokalnim izborima ove godine za načelnika opštine Čelinac kao kandidat SNSD-a. Gligorić je diplomirani inženjer tehnologije.

Momčilo Zeljković, kao kadar SNSD-a, načelnik opštine Čelinac bio je tri mandata.