Prnjavor

Čavić: Podrška kandidaturi Tomaša za načelnika opštine

  • 10.09.2020. 16:35

Narodni demokratski pokret (NDP) će na predstojećim lokalnim izborima dati bezrezervnu podršku SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Prnjavor Darku Tomašu, potvrdio je danas predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

On je naveo da predstoji formalno potpisivanje sporazuma između opštinskih odbora SNSD-a i NDP-a, a da je suštinski pravac potpuno jasan i podrazumijeva nastavak koalicione saradnje.

"Podržaćemo Tomaševu kandidaturu za načelnika opštine. Nemamo nikakvih razloga da ispoljavamo nezadovoljstvo saradnjom u protekle četiri godine. Naprotiv, zadovoljni smo napretkom u opštini i radom na infrastrukturi, odnosno svemu što je značajno za stanovnike", rekao je Čavić novinarima.

Tomaš, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Prnjavor, kaže da su predstavnici NDP-a na svim povjerenim funkcijama posao obavljali odgovorno, profesionalno i u korist lokalne zajednice.

"Primjer saradnje SNSD-a i NDP-a u Prnjavoru je najbolji pokazatelj kako se zajedno mogu rješavati problemi u korist građana", rekao je Tomaš.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок