Saopštenje

"Čast otadžbine": Zapadne sile žele da otmu vojnu imovinu

  • 17.07.2018. 14:24

Udruženje "Čast otadžbine" saopštilo je danas da zapadne sile žele da srpskom narodu otmu imovinu i odmaknu ga od pravoslavlja u okviru realizacije svojih interesa - da sve države Evrope uvuku u NATO, prije konačnog udara na Rusku Federaciju i Evroazijski savez.

"Zapadne sile žele da nas odmaknu od grunta, pravoslavlja, jer po njima mi nemamo pravo na zemlju, a pravoslavlje je po njima samo od sebe maligno. Valjda ih plaše najnovije ankete o aktuelnim izborima i sigurna pobjeda Milorada Dodika i SNSD-a", smatra "Čast otadžbine".

Iz Udruženja navode da su, prema izvornom Dejtonu, sve nekretnine na teritoriji jednog od entiteta knjižno vlasništvo tog entiteta.

Međutim, protivzakonito i suprotno izvornom Dejtonu, vojni objekti sa teritorije Republike Srpske knjiže se u katastar državne zajednice BiH.

"/Ratni komandant tzv. Armije BiH u Srebrenici/ Naser Orić kaže da će se sljedeći rat desiti mnogo brže nego što možemo da zamislimo ili da očekujemo. U prilog ovome ide i paradiranje predsjednika SDA Bakira Izetbegovića sa proizvodima namjenske industrije državne zajednice BiH, isključivo namijenjenih izvozu, koje se lageruju na području Federacije BiH, `zlu ne trebalo`", dodaje se u saopštenju.

Iz Udruženja navode da se pritom ignoriše "povratak više od tri stotine sirijskih koljača i glavosječa, formiranje paravojnih formacija i njihov dril na vojnim i paravojnim poligonima, uz redovne vježbe i bojeva gađanja, a u sadejstvu sa dijelom vojske državne zajednice BiH koja je odana Bakiru i ratnoj SDA strukturi".

Prema ocjeni "Časti otadžbine", u toj su funkciji i prijetnje novim ratom "zlikovca Orića".

Sve ovo potvrđuje da će Izetbegović, uz blagoslov svojih NATO mentora, "pokušati vojnički `urazumiti` i `demokratski` dovršiti ulazak Republike Srpske u omraženu NATO alijansu, a nužan preduslov je da Srbi pristanu i prihvate unitarnu BiH", navode iz "Časti otadžbine".

Iz Udruženja ističu da ih ne plaše Orićevi i Dudakovićevi komandantski kapaciteti i podsjećaju, da su oni nenadmašni samo "u nekažnjenom masakriranju žena, djece, bespomoćnih staraca i bjesomučnom paljenju njihovih vjekovnih ognjišta".

"Ti zločini nikada neće zastarjeti, niti se izbrisati iz kolektivnog sjećanja srpskog naroda, bez obzira što to kvazi Sud BiH pokušava", ističu iz "časti otadžbine".

Тагови:
  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.