Generalni sekretar DEMOS-a

Bosančić: Crnatkovi skandali nisu nimalo smiješni 

14:46, 06.02.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Današnjim performansom u banjalučkoj Skupštini grada željeli smo ukazati na nedosljednost tehničkog ministra spoljnih poslova BiH i visokog funkcionera PDP-a Igora Crnatka i skrenuti pažnju javnosti na skandalozne pokušaje približavanja NATO savezu, mimo jasno izražene volje Republike Srpske, izjavio je Boran Bosančić, odbornik u gradskoj skupštini i generalni sekretar DEMOS-a.

Nakon što je Crnadak na svom fejsbuk profilu napisao "kako mu je smiješan“ performans odbornika vladajuće koalicije koji su na današnjoj sjednici nosili šljemove sa porukom "Crnadak - put u NATO prioritet", Bosančić je poručio kako narodu Republike Srpske nije nimalo smiješno to što je Crnadak uradio 25. decembra u Podgorici kad je na međunarodnoj konferenciji poručio kako „BiH treba slijediti primjer Crne Gore i ući u NATO“.

"Nije nam bilo do smijeha ni kad je Crnadak uoči opštih izbora pokušao dovesti u Banjaluku ministra spoljnih poslova nepriznatog Kosova Bedžeta Pacolija, a nismo se baš ni smijali ni kad su zabranili ulazak ruskom književniku Zaharu Prilepinu", poručio je Bosančić.