Preuzeo dužnost od Steve Mirjanića

Boris Pašalić preuzeo dužnost ministra

  • 20.12.2018. 14:10

Novi ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić danas je preuzeo dužnost od dosadašnjeg ministra Steve Mirjanića.

Mirjanić je izjavio da su u proteklom periodu postignuti značajni rezultati, te da Ministarstvo treba da nastavi kontinuitet u realizaciji reformskih mjera nakon usvajanja Programa ekonomskih reformi Republike Srpske 2019-2021. godine, kao i budžeta Vlade Srpske za narednu godinu. 

Pašalić je u ime cijelog kolektiva zahvalio Mirjaniću na saradnji, kao i rezultatima iz prethodnog perioda koji svjedoče o značajnom napretku ostvarenom u svim sektorima, počev od poljoprivrede i veterinarstva, kao i šumarstva i vodoprivrede, saopšteno je iz Ministarstva. 

Oni su usaglasili osnove sadržaja Programa ekonomskih reformi iz oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i osnove plana rada Ministarstva za narednu godinu. 

Pašalić je prethodno radio kao pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske i kao profesor na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.