Goran Todorović

Bolnica "Srbija" u službi naroda, a na ponos Srpske

  • 05.10.2018. 12:42

Direktor Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Goran Todorović istakao je da je danas svečan dan u kojem građani Sarajevsko-romanijske regije, poslije dugog čekanja, dobijaju novu bolnicu koja će zamijeniti stare objekte.

"Otvaranjem vrata nove bolnice otvorili smo vrata budućnosti", naglasio je Todorović i izrazio zahvalnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije. 

On je u svoje, u ime svih zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi i građana Istočnog Sarajeva zahvalio zvaničnicima Republike Srpske što su omogućili izgradnju nove bolnice. 

"Dugo smo se mučili u teškim uslovima i sretni smo što je ovdje izgrađena nova bolnica. Zahvaljujući Vladi Republike Srpske, angažmanu predsjednika Srpske Milorada Dodika i lokalnom rukovodstvu, iznikla je jedna moderna zdravstvena ustanova", istakao je Todorović. 

On je napomenuo da je ova zdravstvena ustanova izgrađena domaćim snagama, a po najmodernijim evropskim stadnardima, te da je objekat izgrađen prije roka. 

"Pacijenti će boraviti u dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima urađenim po najvećim medicinskim standardima. Otvaranjem vrata ove bolnice otvorili smo vrata za budućnost i ovo je garant za čvrst opstanak na istočnoj granici Republike Srpske. Objekat je u službi našeg naroda, a na ponos Republike Srpske", poručio je Todorović. 
 

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм