Dodik na obilježavanju slave

Bijeljina važan strateški centar Srpske

  • 09.08.2018. 13:02

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je prisustvovao današnjoj slavi grada Bijeljina - Svetog Pantelejmona, rekao je da je Bijeljina za Srpsku važan strateški centar u koji je u Vlada u posljednjih nekoliko godina uložila više od 300 miliona KM za različite kapitalne projekte.

"Posebno mi je drago da je i to omogućilo da se ovdje danas na ovakav način obilježava krsna slava grada. Republika Srpska je ponosna na svoja dostignuća i njegovanje mira među ljudima. Srpska je ponosna i na to što u nju dolaze gosti kojima pokazujemo sva svoja dostignuća koja se danas mogu vidjeti i u Bijeljini", rekao je Dodik novinarima. 

On je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da i kao predsjednik Vlade i kao predsjednik Srpske učestvuje i niz godina unazad radi na kapitalnim projektima u ovom gradu - izgradnji bolnice u Bijeljini, protočnom kanalu i obilaznici oko Bijeljine. 

"Danas gradimo Drinski nasip kao jedan od strateših infrastruktutnih objekata koji će odbraniti Bijeljinu od visokih voda", istakao je Dodik, koji je prisustvovao današnjoj slavi. 

On je, čestitajući slavu, rekao da je želja svih da se za drage goste ona uvijek obilježava u miru. 

"Svima pružamo poruke mira, i onima koji su drugačiji od nas, sa željom da se ovdje etablira pravi mir, trajni mir i da živimo ovdje njegujući naše običaje i tradiciju", rekao je Dodik, zahvaljujući gradonačelniku Bijeljine Mići Mićiću za poziv. 

Predsjednik Republike Srpske je tokom boravka u Bijeljini razgovarao sa ambasadorom Indije Raulom Čabrom i gradonačelnikom Mićom Mićićem. 

Dodik je prethodno prisustvovao liturgiji u Crkvi Svetog Đorđa u Bijeljini. 

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.