Bezbjednosno interesantne osobe stižu u Doboj na dan izbora

  • 20.02.2021. 14:55

U nedjelju će se u Doboju održati ponovljeni lokalni izbori na kojima će građani birati gradonačelnika i odbornike za gradsku skupštinu.

Postoje naznake da će bezbjednosno interesantne osobe iz drugh gradova i opština doći u Doboj na dan izbora, i sa tim je upoznata i policija, mada nije poznato šta im je osnovni cilj dolaska. 

Prema trenutnim informacijama oko 300 članova SDS iz Republike Srpske u nedjelju na dan izbora u Doboju biće prisutno na biračkim mjestima, samo nije poznato u kom svojstvu. Samo iz Banjaluke i Čelinca dolazi preki 80 pristalica među kojim ima bezbjedonosno interesantnih osoba i presuđenih robijasa. 

Čak se spekuliše da se na lokalnoj benzinskoj pumpi toči i gorivo u privatne automobile koji će prevoziti pristalice i da su im plaćene i dnevnice. Prema saznanjima oni će biti organizovani po biračkim mjestima i principu mobilnih timova.

PDP Banjaluka šalje 10 članova koje predvodi Ivan Begić, odbornik ove stranke u Skupštini grada Banjaluka. Begić je osoba skolna incidentima, a on je izričito tražio prisustvo na biračkom mjestu Sanje Vulić, vjerovatno kako bi izveo neki svoj performans i na taj način izazvao reakciju pristalica SNSD-a.

Među osobama koje dolaze u Doboj je i izvjesni Čegdem Pakize za kojeg nema nikakvih podata ni kojoj stranci priprada, odakle dolazi, čim se bavi i šta radi. 

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)