Član Glavnog odbora SNSD-a

Barudžija Stanivukoviću: Ispuni obećanje i kazni Begića!

  • 18.12.2019. 15:42

Član Glavnog odbora SNSD-a Aleksa Barudžija pozvao je danas predsjednika Gradskog odbora PDP-a Draška Stanivukovića da, u skladu sa ranijim obećanjima, sankcioniše predsjednika podmlatka PDP-a Ivana Begića zbog skranavljenja spomenika žrtvama banjalučkog zemljotresa.

Barudžija ističe da Stanivuković već danima i sedmicama "glasno ćuti" o sramnom Begićevog poteza od 1. decembra ove godine, kad je, zbog lične političke promocije, oskrnavio Krivi sat na Trgu Krajine.

"Već punih 18 dana Stanivuković izbjegava odgovor na veoma jednostavno pitanje – hoće li ispuniti sopstveno obećanje i kazniti Begića. I ovaj put, javno ga podsjećam da je prošlog mjeseca, gostujući u jednoj TV emisiji, rezolutno rekao da će sankcionisati svakog pojedinca iz sopstvenih redova koji napravi neki skandal. Pošto nikakve kazne nema ni na vidiku, nameće se zaključak da Stanivuković, nečinjenjem, zapravo pruža podršku Begiću u njegovom bezumlju koje je osuđeno sa svih strana političkog spektra. I, ako već podržava Begićev čin, što je takođe politički legitimno, onda to treba da glasno i jasno kaže, a ne da danima izbjegava da odgovori na veoma prosto pitanje", rekao je Barudžija.

On je istakao da je jasno da mladi trebaju biti predvodnici u ostvarivanju napretrka u svim sferama života, ali da je i teško shvatljiva potreba za izazivanjem stalnih ekscesa koji ne služne nizašta drugo nego za medijsko eksponiranje Begića i Stanivukovića.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић