Istočno Sarajevo

Avgustovska plata za radnike bolnice "Srbija"

  • 22.11.2018. 14:16

Plate za avgust u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu biće isplaćene danas, rekao je portparol ove zdravstvene ustanove Dalibor Bošković.

Predsjednik Sindikata doktora Sarajevsko-romanijske regije Tatjana Jovičić rekla je da će plata za avgust zaposlenim u Bolnici "Srbija" biti isplaćena, najvjerovatnije, danas i da im je to saopštio direktor ove ustanove Goran Todorović. 

Ona je dodala da je Todorović danas došao na sastanak radnika na otvorenom koji svakodnevno od 12.00 do 12.30 časova organizuje Sindikat doktora medicine Bolnice "Srbija" zbog neprimanja plata za avgust, septembar i oktobar. 

Jovičićeva je podsjetila da su radnici ove ustanove posljednju platu dobili za jul i da je ona isplaćena 3. oktobra. 

"Ukoliko se ne dese neki pomaci, bićemo prisiljeni da obustavimo rad, iako je to posljednja mjera", rekla je ona, dodavši da bi najbolje bilo da se situacija riješi pregovorima.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина