Banjalučki odbornik

Antonić: Zašto Stanivuković ne traži pravdu za ubijene Srbe u ratu?

  • 30.12.2018. 15:54

Banjalučki odbornik, Momčilo Antonić opet je prozvao kolegu poslanika Draška Stanivukovića zbog učešća na protestima “Pravda za Davida” i upitao zašto Stanivuković nije iskoristio legitimitet funkcije koju obavlja i zatražio pravdu ispred Suda i Tužilaštva BiH za Srbe ubijene u ratu.

“U ratu u BIH poginulo je preko 30 000 Srba među kojima i svirepo ubijeni Draško Stanivuković, stric istoimenog narodnog poslanika. Za većinu ovih zločina niko nije odgovarao i danas ubice i nalogodavci tih zločina šetaju slobodno. Zašto poslanik Stanivuković, nije iskoristio legitimitet funkcije koju obavlja i zatražio pravdu za sve njih ispred Suda i Tužilaštva BiH?!

Umjesto toga on večeras, koristeći porodičnu tragediju, organizuje političke proteste u centru Banjaluke i šalje sliku u svijet kako u Republici Srpskoj ne funkcionišu institucije, kako ovdje vlada anarhija, a sve u u nadi da će prizvati međunarodni intervencionizam. U svom naumu često mu daju podršku isti oni koji su ratovali protiv njegovog strica i koji nisu odgovarali za svoja nedjela.

U Sarajevo ide isključivo na poziv Sarajevske političke čaršije kako bi putem Federalnih i stranih medija ocrnio sve što je Srpsko.

Pravdu treba tražiti ispred tužilaštava i sudova za Davida, ali i za Draška Stanivukovića i 30 000 drugih ubijenih Srba” napisao je Antonić na svom Facebook profilu.

(banjaluka.net)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.