Antonić: Govedarica jednostavno traži pažnju

  • 08.05.2020. 19:41

Smatram da je izjava Vukote Govedarice neozbiljna, s obzirom da on sam zna da odluka o smjeni ministra Staše Košarca ne zavisi samo od SNSD-a, rekao je za ATV Momčilo Antonić, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske komentarišući izjavu SDS-ovog Vukote Govedarice koji je rekao da predsjednik SNSD-a Milorad Dodik "slučaj Staše Košarca" gura u zaborav.

Možda bi to, kaže Antonić koalicione partije iz Federacije i podržale, ali je veliko pitanje da li bi te partnerske partije podržale imenovanje novog srpskog ministra, poučeno prethodnim imenovanjima koje su partnerske stranke iz Federacije blokirale, prvenstveno mislim na SDA. 

"SNSD je do sad uradio već određene pomake i ima jasan stav. Danas je na Izvršnom komitetu donio odluku kada je u pitanju Staša Košarac, a što se tiče njegove pozicije ministra to je kompleksno pitanje koje ne zavisi samo od SNSD-a", poručuje Antonić.
  
Vukota Govedarica, kaže Antonić, s ovakvim izjavama jednostavno traži pažnju. 

"On je bio predjsednik partije, a sada je delegat i njemu je svaka medijska pažnja sada dobrodošla i pokušava na neki način da se profiliše kroz to, a ne vidi da na taj način ne vodi računa o interesima Republike Srpske", jasan je Antonić.  

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.