Trebinje

Anđušić napustio PDP i pridružio se Poligrafu

  • 09.03.2019. 15:28

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Trebinja Zoran Anđušić napustio je ovu stranku i priključio se inicijativnom odboru za formiranje političko-građanskog fronta "Poligraf".

"Od danas više nisam član trebinjskog PDP-a ni odbornik ove stranke u Skupštini grada. Izabrao sam put sa predsjednikom fronta Zoranom Talićem, a naš cilj je razgovor sa građanima i prepoznavanje njihovih problem", rekao je Anđušić novinarima. 

Anđušić je istakao da je riječ o građanskoj inicijativi koja je otvorena za sve zainteresovane za unapređenje stanja u Trebinju i u drugim opštinama u Republici Srpskoj. 

On je planove i principe djelovanja te organizacije predstavio na sastanku inicijativnog odbora, kome je prisustvovao i predsjednik Poligrafa Zoran Talić, bivši član PDP-a. 

Predsjednik Političko-građanskog fronta "Poligraf" Zoran Talić rekao je da planiraju da ovaj pokret, registrovan kao udruženje građana, pretvore u političku partiju. 

"Ambicija nam je da to učinimo i u drugim sredinama u Srpskoj, da građanima ponudimo konkretna rješenja problema sa kojima se građani suočavaju", pojasnio je Talić. 

PDP je nedavno napustio i odbornik Zdravko Kašiković koji je prisutio Ujedinjenom Srpskoj, dok su ranije ovu stranku napustili Neđo Ćebedžija i Nenad Šarenac. 

Svi oni su odbornici u Skupštini grada u kojoj sada PDP ima samo dva odbornika od nekadašnjih šest.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок