Banjaluka

Aktiv žena SP: Humanost i solidarnost

  • 17.12.2019. 20:01

Aktiv žena Socijalističke partije održao je sjednicu na kojoj je analiziran rad u 2019. godini i planirane aktivnosti za naredni perdiod, a sjednici su prisustvovali i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, predsjednik Izvšnog odbora Glavnog odbora Slobodan Protić i predsjednik Gradskog odbora SP Banja Luka Goran Selak.

Predsjednica Aktiva žena Socijalističke partije Banja Luka Darinka Pejić istakla je da su solidarnost i humanost ideje za koje se Socijalisti zalažu djelima, te zahvalila članicama Aktiva, Gradskom odboru Banja Luka i rukovodstvu partije na podršci. Ona je dodala da će Aktiv žena nastaviti sa aktivnostima koje promovišu vrijednosti za koje se zalaže Socijalistička partija i u narednoj godini.

 

Aktiv žena Socijalističke partije organizovao je brojne akcije humanitarnog karaktera, kao i niz aktivnosti koje za cilj imaju upravo podizanje svijesti o solidarnosti i društvenoj odgovornosti. U toku su pripreme i za predstojeće akcije, a akcenat će i dalje biti na pomoći i podršci onima kojima je pomoć potrebna.