Momčilo Antonić

Ako Begić uputi izvinjenje Dodiku, Vučiću i institucijama Srpske, onda ću se i ja izvinjavati njemu

  • 31.01.2021. 19:52

"Ja nisam ni nacista ni fašista, srpski narod nikad nije bio ni nacistički ni fašistički i uvijek je davao veliku žrtvu, a neki su sebi uzeli za pravo da mogu da govore šta hoće o bilo kome", rekao je Momčilo Antonić, poslanik SNSD-a u NS RS za ATV.

"Danas neki ljudi sebi daju za pravo da mogu govori o nekom šta žele. Putem svojih portala i medija mogu iznositi najgnusnije laži o ljudima i njihovim porodicama i kada im odgovorite i kada se zapitate zašto oni to rade i kada se zapitate da li postoji neka ideologija iza toga, onda vas osude", kaže Antonić i dodaje:

"Nemam ništa protiv toga što je Ivan Begić Hrvat, imam mnogo prijatelja Hrvata, ali ono što mene brine je da je momak koji ima nešto protiv, kada je skidao transparente gdje su slike Dodika i Vučića. Ne znam zašto ima potrebu da udari nekog ko je stariji od njega 30-40 godina ili na Trgu Krajine ima potrebu da skrnavi neki spomenik".

Antonić za Begića kaže da je "on dio jedne medijske mašinerije koja svakodnevno ljude bombarduju infomacija i siju mržnju među narodima.

"Vode se logikom da ako više puta ponove laž da će to postati istina i mi se protiv toga moramo boriti, ja ću se protiv toga boriti i neću dozvoliti da nas blate", poručuje narodni poslanik.

"Sve što sam rekao Begiću, spreman sam da se izvinem kad se on izvine i Vučiću i Dodiku i MUP-u i institucijama, kad se on izvine institucijama i ja ću se izvinjavati njemu", kaže Antonić za ATV.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм