Crnogorska policija uhapsila dva dilera

Zaplijenjeno 85 kilograma droge

  • 11.06.2019. 16:48

Crnogorska policija pretresom na više lokacija u Podgorici i Tuzima zaplijenila je više od 85 kilograma droge i uhapsila dva lica.

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je na četiri lokacije u Podgorici zaplijenjeno više od 10 kilograma marihuane, kao i manja pakovanja kokaina, heroina i marihuane namijenjena uličnoj prodaji, te lišena slobode dva lica. 

"Osim toga, službenici Stanice granične policije Podgorica su, u odvojenoj aktivnosti, na području Tuzi zaplijenili oko 75 kilograma marihuane", navodi se u saopštenju. 

Policija je u Podgorici u koritu rijeke Ribnica pronašla džak sa 10,8 kilograma marihuane. 

Službenici policije su izvršili pretrese stanova na četiri lokacije koje koriste lica D.K. (57), L.L. (21), S.S. (34) i T.M. (23). 

"Pronađeno je sedam pakovanja kokaina, osam pakovanja heroina i dva pakovanja marihuane koji su, kako se sumnja, bili spremni za tzv. uličnu prodaju. Lica D.K. i S.S. su se bavila nabavkom i stavljanjem u promet droga kokain, heroin i marihuana, te su njih dvoje lišeni slobode", navodi se u saopštenju. 

U kanjonu rijeke Cijevna na području opštine Tuzi zaplijenjena su tri džaka sa oko 75 kilograma marihuane. 

O svemu je obaviješten državni tužilac, kao i policija Albanije. 

U Crnoj Gori policija je od početka 2019. godine zaplijenila više od tonu droge, dok je u prošloj godini zaplijenjeno 3,3 tone.