Uprava policije

Zaplijenjeno 172 kilograma droge

  • 22.09.2018. 15:37

Crnogorska policija presjekla je lanac krijumčarenja narkotika iz Albanije u Crnu Goru i zaplijenila oko 172 kilograma droge skank, te uhapsila dva lica.

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Uprave policije Crne Gore uhapsili su lice čiji su inicijali D.V. (36) iz Podgorice i lice čiji su inicijali B.B. (31) iz Subotice. 

Ova lica su uhapšena u priobalnom dijelu Skadarskog jezera, kada su krenula da utovare šest džakova sa skankom u vozilo nakon što su ih iskrcala iz čamca kojim su drogu, kako se sumnja, prethodno prokrijumčarila preko jezera iz Albanije. 

U saopštenju Uprave policije Crne Gore navodi se da su osumnjičeni pokušali da pobjegnu, ali da ih je policija sustigla. 

Lica, droga i vozilo predati su službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja. 

U drugoj akciji u Budvi službenici Uprave policije Crne Gore su uhapsili lice čiji su inicijali I.P. (27) iz Budve, nakon što su u stanu koje je koristilo pronašli i oduzeli osam pakovanja marihuane ukupne težine kilogram i 730 grama. 

"Sva tri osumnjičena lica će, uz krivične prijave, biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Materije za koje se sumnja da su skank i marihuana će biti upućene forenzičkom centru radi vještačenja", navodi se u saopštenju.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.