Tijelo skrivano u zamrzivač

Za stravičan zločin u Hrvatskoj uhapšena 45-godišnja žena

  • 17.02.2019. 12:32

Policija je u subotu uveče uhapsila 45-godišnju ženu koja se sumnjiči za ubistvo Jasmine Dominić (23), čije je tijelo 19 godina nakon nestanka pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući u selu Palovac.

Kako javljaju Međimurske novine, u subotu uveče je zbog sumnje za ubistvo uhapšena 45-godišnjakinja s područja Opštine Mala Subotica. Isti medij javlja kako je, prema nezvaničnim informacijama, riječ o sestri Jasmine Dominić, S. D. iz Palovca, koja je rođena 1974. godine.

Tijelo je otkriveno juče, a u zamrzivaču je ležalo 19 godina?

Podsjetimo, juče je u porodičnoj kući u selu Palovcu u Međimurju otkriveno mrtvo tijelo u jednom zamrzivaču.

Na adresi na kojoj je tijelo nađeno živjela je Jasmina Dominić, djevojka koja je nestala 2000. godine. Pošto se njoj davne 2000. gubi svaki trag, a još se uvijek vodi u evidenciji nestalih osoba, postoji sumnja da mrtvo tijelo u zamrzivaču pripada upravo njoj. To znači da je tamo ležala gotovo 19 godina, a da niko ništa nije znao.

Tijelo je, prema navodima komšija, otkrio budući suprug Jasminine sestričine.

Policija još dvije osobe privela na razgovor

Trenutno postoji više informacija o tome kako je do otkrića zločina došlo. Prema jednoj verziji, nakon nestanka struje iz zamrzivača se osjetio nesnosan smrad. Nije poznato ni ko je policiji prijavio da se u zamrzivaču nalazi tijelo.

Policija je juče, odmah po pronalasku tijela, krenula u opsežnu istragu. Portparol PU međimurske Nenad Risek potvrdio je da su u njihove prostorije na informativni razgovor privedene dvije osobe koje se dovodi u vezu s pronalaskom leša, piše Index.hr.
 

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)