Let3 otvorio party dio

Weekend Media festival je u Rovinj, osim sjajnih predavanja, donio i pregršt zabave

10:15, 20.09.2019.
Legendarni riječki rokeri Let3 u svojim su prepoznatljivim outfitima pred mnogobrojnom publikom sinoć otvorili 12. Weekend Media Festival u Rovinju.

Svi su s nestrpljenjem čekali kakav će spektakl bend koji se može opisati kao muzička i vizualna rok atrakcija prirediti, a sa sigurnošću možemo reći da su još jednom oduševili sve okupljene.

 
Pozornicu u staroj tvornici duvana "prodrmali" su svojim najvećim hitovima kao što je Dijete u vremenu, Izgubljeni, Ženu varam i drugim sjajnim stvarima koje su obilježile rok scenu. Publiku su pozvali da posjete Rijeku, evropsku prijestonicu kulture, koja će tu titulu nositi od sljedeće godine. 

Prije Let3, za zagrijavanje i prve plesne korake ovogodišnjeg izdanja Weekend Media Festivala pobrinuli su se DJ dvojac Kanca i Bondža.

 
Već je sinoć bilo jasno da nas i ove godine čeka još jedan najbolji Weekend u godini. Dvanaesto izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regiji okupiće više od 5.000 učesnika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Oni će u šest dvorana sudjelovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje će održati više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Nakon cjelodnevnih predavanja, zabava se nastavlja. Za dobru zabavu večeras su na programu Jack in the beat w. Rea i Bondža te fakat. Božićni party w. Diskobajagi.