Sveštenik vrijeđa na Fejsbuku

Vrbanić: Vas p...e treba iskorijeniti

08:22, 14.09.2018.
Izvor: Alo
Thumbnail
Andrija Vrbanić, župnik Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, poznat je hrvatskoj javnosti od kraja prošle godine kad je kupio skupoceni Mercedes pa ga nedugo nakon toga slupao. Andrija se sada ponovno našao u centru pažnje, ali ovog puta zbog nepristojnih komentara na Fejsbuku.

Kako je objavio Index, sve je počelo objavom na Fejsbuk stranici "Osijek News" o prodaji karata za Tompsonov koncert u Antunovcu, o tome da se ulaznice jako brzo prodaju. Vrbaniću je zasmetao komentar jednog korisnika o tome da su karte skupe, jer koštaju 200 kuna:

"Karte nisu 200, već 90 kuna. Ovi opaki debelo lažu. Ja podelio 96 karata, šta se niste javili na vreme," napisao je Vrbanić, ali to je bio tek početak.

Župnik je potom odgovorio na komentar korisnika koji je napisao: "Jel za zvonik ili novi Mercedes?"

"Ja čuo za tebe Zdravko da si normalan, a kad ono kre*en. Šta tebe briga. Šta se petljaš u muške poslove, za tebe kažu da se ne zna jesi li muško, žensko, srednje ili pedericus. Ja već uplatio mercedes S 500 i to bijele boje, jer mi se vozi bijela boja. Ti nećeš ni bicikl voziti, bijedo ljudska i isprdak - odgovorio je Vrbanić dotičnom komentatoru.

Zatim je odgovorio još jednom korisniku koji je komentirao: "Dakle... 15. koncentracija krkanluka, seljakluka, primitivizma i ustašije, na maksimumu."

"Dobro da nije p**erluk, što bi tebi odgovaralo. Vas p**ere iskoreniti. Izruguješ se sa svetinjama! Tebi kre*enu ništa zapravo nije sveto," odgovorio mu je Vrbanić.

Za kraj je svima poručio:

"Ne sekirajte se za ulaznice. Ovo je hrvatska fešta, a ne za vas bandite."

Inače, Vrbanić često na svom Fejsbuk profilu postavlja ustaške simbole, a trenutno kao profilnu drži svoju fotografiju na kojoj je ispisano "Za dom spremni".