Ulcinj

Vjetar nosio crijep sa kuća i lomio drveća

  • 10.07.2019. 13:07

Mini ciklon koji je zahvatio Ulcinj nanio je veliku štetu domaćinstvima i probleme na elektro-mreži, a u naseljima Liman, Pinješ i Meterizi jak vjetar nosio je crepove sa kuća i lomio drveće.

Priopadnici Službe zaštite i spasavanja jutros su krčili put od Ulcinja ka Adi Bojani od desetina oborenih stabala, prenose crnogorske Vijesti. 

Načelnik Službe zaštite i spasavanja Saubih Mehmeti rekao je da je većina priključnih puteva u naselju Štoju i dalje blokirana oborenim stablima, kao i neki prstupni putevi kućicama na Adi Bojani. 

"U Limanu jedna kuća je ostala bez krova, a u Đernama tri. Ispod Starog grada borovi su pali na tri automobila stranih registarskih oznaka i načinili veliku materijalnu štetu", naveo je Mehmeti. 

On je dodao da su u sinoćnom nevremenu štetu pretpjeli i zakupci kupališta, a da će uklanjanje oborenih stabala na Adi trajati najmanje dva dana. 

Zakupac kupališta "Đovani bič" Marko Škrelja rekao je da je pretrpio ogromnu štetu i naveo da je neupotrebljivo svih 350 suncobrana. 

"Na susjednoj "Kopakabani" uništeno je 600 suncobrana. Oko 30 odsto od 1.800 ležaljki na obje plaže više nisu upotrebljive, a vjetar je odnio i sunđere", rekao je Škrelja.

Veliko nevrijeme zahvatilo je sinoć i Bar.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином