Crna Gora

Uz pomoć policije građani ušli na plažu kod hotela Palma

  • 17.08.2019. 16:34

Jutros je došlo do incidenta oko dijela plaže kod hotela “Palma” u Tivtu. Građani su se okupili jer su iz hotela tokom noći ponovo vratili stubiće i ogradili plažu, iako je sinoć inspekcija sklonila te stubiće. Tu je bilo obezbjeđenje hotela, pa je došlo do sukoba i rasprave sa građanima koji su pozvali policij, piše Radio Tivat.

Policija je, nakon razgovora sa inspektorkom, dozvolila građanima da uđu na dio plaže i sklone stubiće, a obezbjeđenju naredila da se povuče.

“Cijelo ljeto imamo problem sa hotelom “Palma” jer nam zagrađuju dio plaže koju su bespravno zagradili. Oni su se oglušili o dvije inspekcije koji su im naložili da to uklone. Unatoč svega, oni su pozvali obezbjeđenje sa pištoljima da čuvaju plažu. Sinoć je došla inspektorka sa svojom ekipom I oni su uklonili stubiće. U toku noći iz hotela su to ponovo zagradili i ponovo pozvali svoje obezbjeđenje iz Nikšića. I mi građani smo se jutros skupili i pozvali policiju. Sad je to odgrađeno i vidjećemo koliko će to trajati. Po naređenju polciije obezbjeđenje se povuklo”, kaže za Mira Stojčević, mještanka.

Iz hotela nije bilo izjava povodo ovog događaja.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.