Ujedinjena Crna Gora pozdavila odluku Vučića

  • 04.01.2020. 12:39

Ujedinjena Crna Gora pozdravila je odluku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da otkaže dolazak u Crnu Goru, jer je time pokazao da razumije složene prilike u toj zemlji.

Ujedinjena Crna Gora je poručila da je propala namjera da se "ludosti spakovane u štabovima vladajućeg DPS-a presele na državne adrese u Beogradu".

"Ako je huliganski pokušaj da se zapali zastava Crne Gore na Ambasadi u Beogradu, iz Vlade ocijenjena kao ugrožavanje slobode i nezavisnosti Crne Gore, onda bi posjeta predsjednika Srbije sjeveru naše države, makar i privatna, bila povod da se iz iste kuhinje oglasi pokušaj okupacije i atak Srbije na mir i bezbjednost", smatraju u Ujedinjenoj Crnoj Gori.

Iz ove stranke su naveli da crnogorska vlast nema problema sa vlašću u Srbiji nego sa vlastitim građanima koji svako veče učestvuju u litijama širom Crne Gore.

Ujedinjena Crna Gora je pozvala sve pravoslavne vjernike da Badnji dan i Božić dočekaju u svojim hramovima, uz svoju Srpsku pravoslavnu crkvu, bez straha i s ljubavlju.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće Badnji dan provesti sa vjernicima na sjeveru Crne Gore kako je ranije najavljivao.

"Donio sam tu odluku zato što sam siguran da bi bilo izazivanja sukoba, a ja sukobe neću", rekao je Vučić.

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина