Zajednička akcija

Uhapšeno 20 članova srpsko-italijanske kriminalne grupe

  • 20.06.2018. 14:06

U zajedničkoj akciji policija Srbije i Italije uhapšena je srpsko-italijanska organizovana kriminala grupa, za koju se sumnja da se bavila krijumčarenjem i distribucijom kokaina u zemljama EU, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Akcija je realizovana nakon višemjesečne istrage, a uhapšeno je 20 lica, od kojih 16 u Italiji, dok su organizatori i članovi ove organizovane kriminalne grupe uhapšeni u Srbiji, navodi se u saopštenju.

U Srbiji su danas uhapšena lica čiji su inicijali K.J. /45/, L.S. /32/, N.M. /45/ i K.Z. /34/, svi iz Beograda, dok su u Italiji uhapšeni italijanski državljani A.G, B.M, G.A, G.L, L.P, L.A, M.A. i R.M.

U okviru ove akcije, na teritoriji Italije su u prethodnom periodu zaplijenjena 24 kilograma kokaina, 12,7 kilograma marihuane i dva pištolja, a uhapšeno je još osam članova iste kriminalne grupe.

Uhapšeni su državljani Srbije čiji su inicijali P.S, B.LJ, R.Z, K.N, J.D. i K.D i državljanin Italije F.A, te državljanin Slovenije K.K.

Članovi ove kriminalne grupe sumnjiče se da su novac stečen od prodaje narkotika u Srbiji ulagali u kupovinu nekretnina i skupocjenih vozila.

U okviru akcije na teritoriji Srbije, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija, kao i jednog sefa, pronađeno je i zaplijenjeno 58.250 evra, četiri automobila, četiri skupocj

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина