Dubrovnik

U stanu pronađeno troje mrtvih i jedna ranjena osoba VIDEO

  • 29.01.2019. 10:08

Tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba pronađene su u utorak ujutro oko sedam časova u stanu u Ulici Prijeko u istorijskoj jezgri Dubrovnika. 

Prema nezvaničnim informacijama riječ je o ubistvu.

Jutros oko 7 časova nakon primljene dojave, u stanu u ulici Prijeko, na području starog gradskog jezgra u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu, piše Dubrovački vjesnik.

Sumnja se na dvostruko ubistvo i samouvistvo, a prema navodima DuLista u stanu su pronađena tijela muškarca u 60-im godinama života, njegove supruge i punca, dok je suprugina majka s prostrijelnom ranom prevezena u bolnicu.

Ranjena osoba je 74-godišnjakinja koja ima prostrijelnu ranu na nozi, a kako je potvrdio upravnik Opšte bolnice  Dubrovnik Marijo Bekić, ona je van životne opasnosti.

Policija je na terenu, Županijsko Državno tužilaštvo vrši uviđaj.

Oglasila se i policija saopštenjem u kojem navodi da su 29. januaraa, oko 7 časova, nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko, na području starog gradskog jezgra u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. 

Više informacija biće poznato po završetku uviđaja.

Pogledajte video!