Granični prelaz Sukobin-Murićani 

U "pežou" vozio 18 kilograma skanka

  • 22.01.2019. 16:39

Više od 18 kilograma droge skank pronađeno je jutros prilikom kontrole automobila "pežo" koji je vozio državljanin Srbije, na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin-Murićani između Crne Gore i Albanije.

U specijalno izrađenom bunkeru u spoljnom ležištu rezervnog točka i u zadnjoj bankini vozila pronađene su 22 plastična pakovanja sa skankom, ukupne težine 18,319 kilograma, navodi se u zajedničkom saopštenju uprava policije i carine Crne Gore. 

"Lice, vozilo i skank preuzeli su policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droge", dodaje se u saopštenju. 

Drogu su otkrili službenici crnogorskih Uprave carina i Uprave policije u saradnji sa službenicima granične policije Albanije. 

"Policijski službenici su kontrolisali vozilo `pežo 307`, registarskih oznaka iz Srbije, kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali M.Š. (54) iz Paraćina, državljanin Srbije", navedeno je u saopštenju. 

Iz policije su naveli da će M.Š. uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu, a skank će biti upućen forenzičkom centru radi vještačenja. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.