U Hrvatskoj 25 novih slučajeva zaraze

  • 20.07.2020. 14:30

U 24 sata zabilježeno 25 novih slučajeva, rekao je ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš. Umrle su dvije ženske osobe u Puli, jedna je 1941. godište, druga 1939. Obe su imale velikih zdravstvenih problema.

Nacionalni štab civilne zaštite saopštio je danas na pres konferenciji da se svadbene svečanosti u Vukovarsko-sremskoj županiji mogu održavati samo u krugu porodice. Ove mjere vrijede do 4. avgusta.

Direktor Instituta za javno zdravlje krunoslav Capak rekao je da u ovoj mjeri računaju na svijest građana i dodao da se razmišlja da se takva mjera donese i na nacionalnom nivou.

"Mi smo više puta razgovarali šta sa takvim okupljanjima. Zasad nismo donijeli takvu odluku, ali ozbiljno se razgovara", rekao je Capak.

"Oni koji imaju više od sto gostiju, moraju prijaviti", dodao je Capak. 

Dodao je da se nada da će sljedećih dana brojke nastaviti padati jer je, kako kaže, reprodukcijski faktor malo veći od jedan.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.