Uz kontroverznu pjesmu objavio i pozdrav

Tompson nastavlja sa provokacijama, ustaškim pozdravom pozdravio fanove

  • 20.02.2019. 16:36

Na stranici Marka Perkovića Thompsona objavljen je videosnimak s koncerta na kojoj kontroverzni Tompson izvodi pjesmu "Bojna Čavoglave". Pozdrav svim pjevačevim fanovima završava ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

"Pozdravljamo Vas starim hrvatskim pozdravom kojeg smo s ponosom koristili u Domovinskom ratu. ZA DOM SPREMNI! - piše na Tompsonovoj stranici na Facebooku, prenosi Dnevnik.hr.

Samo sat nakon objave, Tompsonov pozdrav lajkale su gotovo dvije hiljade onih koji prate stranicu, a objava je podijeljena više od 130 puta. Oba ta broja rastu iz minute u minutu. Ovu stranicu na društvenoj mreži prati više od 250 hiljada ljudi.

Tompsonova objava na Fejsbuku došla je samo nekoliko dana nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ponovno komentirala taj pozdrav i kazala da je taj pozdrav neprihvatljiv.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.