Nestala 2000. godine

Stravični detalji pronalaska tijela: Jasminu držali u zamrzivaču 19. godina?

21:31, 16.02.2019.
Izvor: Index.hr
Thumbnail
U kući u selu Palovcu u Međimurju danas je otrkiveno mrtvo tijelo. Truplo je otkriveno u porodičnoj kući u jednom zamrzivaču.

Na adresi na kojoj je tijelo nađeno živjela je Jasmina Dominić, djevojka koja je nestala 2000. godine. Pošto se njoj davne 2000. gubi svaki trag, a još se uvijek vodi u evidenciji nestalih osoba, postoji sumnja da mrtvo tijelo u zamrzivaču pripada upravo njoj. To znači da je tamo ležala gotovo 19 godina bez da je itko išta znao.

Ali, iz policije nisu željeli ništa potvrditi. Kažu da će se provesti sudska obdukcija radi utvrđivanja identiteta i spola pronađene osobe.

Nakon što je danas oko 10:30 sati otkriven leš nestale djevojke, započela je opsežna istraga cijelog slučaja i pretraga dvorišta i porodične kuće, u koju se uz policiju uključila i zamjenica državnog tužioca.

Prva privođenja

Portparol PU međimurske Nenad Risek potvrdio je da su u njihove prostorije na neformalni razgovor privedene dvije osobe koje se dovodi u vezu s pronalaskom leša.

Prema neslužbenim informacijama koje kolaju Palovcem, policija je razgovorala s Jasmininom sestrom i njenim suprugom, pišu Međimurske novine.

"Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj", rekao je Martin Dominić otac Jasmine Dominić 2011. godine za Večernji list. Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu.