Skandalozan status

Splitski odbornik: Delije drage, kakvo je more u februaru

  • 10.02.2019. 14:01

Član gradske skupštine Splita Martin Pauk oglasio se povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu objavom na Fejsbuku u kojoj, mada osuđuje fizičko nasilje, srpske vaterpoliste optužuje da su sami krivi za napad.

"Da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negdje kod fontane stali, napravili selfije i stavili ga na instagram, te se ku**ili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste prošetali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam niko nije ništa mogao jer ste "moćni", "ogromni", "snažni". Sada im bre pričajte kakvo je more u februaru", poručio je Pauk, prenosi Index.

Pauk, koji je član stranke Nezavisni za Hrvatsku i koji radi i u Hidrografskom institutu u Splitu prije ove poruke napisao je kako su splitski vaterpolisti prije utakmice šetali Beogradom bez jasno vidljivih obilježja kluba, da su govorili ekavicom, ali da su u restoranu ipak bili prepoznati i nazvani ustašama.

"Jeste li iz ove kratke priče uspjeli da shvatite pouku? Jeste li primjetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dodu u Beograd, obuku civilnu odjeću bez ikakvih navijačkih obilježja, a sa druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene Zvezde sa stavom "vidi nas koliki smo, ne može nam niko ništa"", napisao je Pauk.

Тагови: