Hrvatska

SPASILO IH ČUDO: Htio da zapali ženu i djecu, polio ih benzinom

  • 28.05.2019. 17:40

Nasilnik (38) iz Hrvatske uhapšen je pošto je htio da ubije ženu i djecu polivši ih benzinom.

"Dići ću u vazduh i tebe i kuću!" urlao je muškarac preko telefona na svoju suprugu, a drama se odigrala 12. maja, navodi policija.

Nasilnik je potom došao do kuće u okolini Koprivnice i benzin izlio po hodniku, ženu i dvoje maloljetne djece je polio po odjeći. Zatim je htio da ih zapali, ali srećom, upaljač nije radio.

Policija je uhapsila pomahnitalog muškarca koji je od početka 2017. do maja ove godine više puta grubo vrijeđao suprugu i tjerao je od kuće.

Inače, 6 dana kasnije, još jedan nasilnik pokušao je da zapali bivšu suprugu u Slavoniji. Muškarac (47) je već bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog učestalih verbalnih pretnji i uvreda i fizičkih napada na bivšu suprugu (41).

Po izlasku iz zatvora, 18. maja u 1 sat poslije ponoći došao je do njenog iznajmljenog stana u Donjem Miholjcu, iako mu je bila izrečena mjera zabrane prilaska. Benzinom i zapaljivom bojom zalio je ulazna PVC vrata kuće i zapalio ih. Potom je zapalio i ženin "golf" koji je bio parkiran ispred kuće.

Reagovale su komšije koje su nasilnika spriječile da ubije bivšu ženu.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.