Škoro osniva stranku?

  • 24.12.2019. 10:09

Najava Miroslava Škore da će na osnovu više od 460.000 glasova osvojenih u prvom krugu predsjedničkih izbora graditi priču za predstojeće parlamentarne izbore još jednom je otvorila pitanje okrupnjivanja stranaka na desnici, od kojih su mnoge podržale Škorinu kandidaturu.

U Škorinom krugu uvjereni su da njegova priča ima temelj za uspjeh, i to zato što Škoro zapravo i ne namjerava krenuti u okupljanje desnih stranaka u jednu, nego će vjerovatno osnovati vlastitu stranku, a potom pozvati one koji su podržali njegovu kandidaturu na saradnju.

"Mislim da je Škoro najbliži toj varijanti jer su glasovi koje je dobio njegov lični rezultat", rekao je izbor blizak Miroslavu Škori za Večernji list.

Naglašava kako bi se u toj priči na parlamentarnim izborima testirala ideja koja je sve ove stranke okupila oko Škore, ovog puta bez opasnosti da čitavu priču razbiju lični animoziteti na desnici koji su doveli do propasti sve ranije pokušaje okrupnjavanja. Nova platforma na parlamentarnim izborima bi se predstavila kao alternativa HDZ-u, što je nastavak Škorinog angažmana iz predsjedničke kampanje.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.