Oduševila cijeli region

Samohrana majka poklonila automobil

  • 03.10.2018. 16:08

"Poklanja se manji auto porodici kojoj je stvarno potreban. Auto je u voznom stanju i registrovan još tri mjeseca. Sve informacije u inboks", stoji u postu na grupi "Kupi prodaj Dalmacija" koji je izazvao nevjericu.

Ali, automobil je zaista poklonjen, a lokalni mediji su stupiliu kontakt sa ženom koja je napisala tu poruku. Radi se o Zadranki Filomeni koja im je rekla da je prošla pakao u životu, rat, ostala bez oba roditelja, teško se razboljela...

"Kao što sam i željela, "opel korsa" stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvoro djece i živi u Splitu. Rođak mi je rekao da ima automobil za mene, od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju "opel korsu", rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom šta želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati", rekla je Filomena, takođe, samohrana majka.

"Živjela sam pet godina u samostanu, časne sestre su me odgajile s puno ljubavi i darivanja", otkrila je Filomena koja radi noćne smjene u trogirskoj pekari i majka je 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм