Uzemirujući snimak iz Beške

Šakal napao tele, krvavi mladunac se odbranio VIDEO

  • 24.05.2019. 16:30

Ako ste mislili da je tele samo slatko kravlje mladunče, varate se. On i te kako ume da se odbrani ukoliko se osjeti ugroženim. Barem je to na svojoj koži osjetio jedan šakal, koji se prišunjao ovom teletu.

Kako je napisao korisnik društvene mreže koji je postavio snimak na Fejsbuk, snimak je napravio jer njegov prijatelj ima velike probleme sa šakalima.

"Mom drugu u ritu kod Beške, šakali kolju telad. Snimak je morao da se napravi zato što nadležni ne vjeruju da šakali napadaju danju i veliku stoku," napisao je on.

Dodao je da je telence živo i zrdavo, uz majku. Srećom, šakal je u ovom slučaju naleteo na žilavo goveče i nije mu mogao ništa. 

U snimku se čak čuje kometar: "Koje su to štetočine, a nama ne daju da lovimo ovde!"

Šakala u Srbiji ima u Sremu, na Fruškoj gori, u istočnoj Srbiji i na Rtnju.

Kako se borba odigrala u ritu kod Beške - pogledajte u videu.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.