Albanski premijer

Rama objavio video sa mapom Kosova u okviru Srbije

  • 19.11.2019. 16:34

Albanski premijer, Edi Rama, na svom Fejsbuku profilu objavio je video zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je Kosovo u okviru Srbije.

"Premijer Republike Albanije, Edi Rama, upravo je objavio mapu na kojoj je prikazana Republika Kosovo u okviru teritorije Srbije", prenijela je prištinska Gazeta Ekspres.

Rama je uobičajeno svojim Facebook pratiocima poželio dobro jutro na Fejsbuku, uz video-zapis koji prikazuje mapu radova i ulaganja u obezbjeđivanje 24-časovnog snabdjevanja vodom u ruralnim oblastima od, kako je naveo, "sjevera do juga", Albanije.

"Ono što brine, kao što možete primjetiti, jeste da je teritorija Republike Kosovo ostavljena unutar Srbije", piše Expres.

Kakve će biti reakcije zvanične Prištine na ovakav potez albanskog premijera za sada nije poznato, ali razilaženja sa Tiranom došla su do izražaja naročito poslije nedavnog sastanka o takozvanom "malom Šengenu" na koji Hašim Tači nije želio ode.

"Premijer Republike Albanije, Edi Rama, upravo je objavio mapu na kojoj je prikazana Republika Kosovo u okviru teritorije Srbije", prenijela je prištinska Gazeta Expres. Rama je uobičajeno svojim Facebook pratiocima poželio dobro jutro na Facebooku, uz video video-zapis koji prikazuje mapu radova i ulaganja u obezbjeđivanje 24-časovnog snabdjevanja vodom u ruralnim oblastima od, kako je naveo, "sjevera do juga", Albanije. "Ono što brine, kao što možete primjetiti, jeste da je teritorija Republike Kosovo ostavljena unutar Srbije", piše Expres.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)