Kampanja za evropske izbore

Pupovac u kampanji isprobao traktor: "Namjerava na put, ali u Brisel"

  • 09.05.2019. 10:28

Članovi samostalne demokratske srpske stranke su u sklopu kampanje za evropske izbore posjetili Virovitičko-podravsku županiju. Tom je prilikom predsjednik stranke Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora.

SDSS je na Facebooku objavio fotografije uz opis da "Pupovac traktorom namjerava na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Brisel".

"Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, poslanik u Saboru, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i zamjenik gradonačelnika Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio zamjenik župana, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka.

Tom prilikom je Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora, kojim namjerava uskoro na put, ali "ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Brisel", stoji u Facebook objavi SDSS-a.

Kandidat HRAST-a Hrvoje Zekanović prije nekoliko je dana izjavio kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd, te da trebaju paliti traktore i 2019.  Pupovac je poručio da "ako ih budu tjerali da s traktorima vode kampanju - dopuniće ćirilicu i s traktorima". Ali, dodao je, neće ići u smjeru u kojem "oni misle" već u drugom. "Ako žele da s traktorima uđemo u Brisel, ući ćemo", rekao je SDSS-ov Pupovac.
 

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија