Detalji tuče na svadbi

Pretukli mladoženjinu tetku iako su na uslovnim kaznama

  • 09.06.2018. 14:44

Vladimir J. i Dalibor V., koji su prije nekoliko dana na svadbi u restoranu "Park" u Beloj Crkvi nasrnuli na Snežanu Palić (59) i nanijeli joj povrede, prije dvije godine pretukli su i devetoro mladića i djevojaka, takođe u ovom mjestu, nezvanično saznaju "Novosti". 

Njima zbog ovoga nisu izrečene zatvorske već uslovne kazne, koje su još na snazi. Inače, ova dvojica su, prema tvrdnjama mještana, odranije poznata po čestim ekscesima i bahatosti, a zbog nasilnog ponašanja protiv njih je podneseno više krivičnih prijava.

Prema nezvaničnim informacijam, policija je saslušala i učesnike i svjedoke brutalnog prebijanja u restoranu "Park" i o tome je obaviješteno nadležno tužilaštvo u Vršcu.

-Tužilac je naložio još saslušanja, ali i da se protiv nekoliko osoba podnesu krivične prijave - rekao je izvor blizak istrazi.

Snežanu Palić, kako je ona ispričala, napali su na svadbi njenog bratanca, a svemu je prethodio sukob ove dvojice sa njenim sinom Sinišom Stojšićem, na koga su nasrnuli u toaletu. Kad je čula šta se dogodilo, Snežana je prišla Vladimiru i upitala ga o čemu je riječ, da bi on bez ikakvog povoda počeo da je udara. "U pomoć" mu je ubrzo priskočio Dalibor. Nesrećna žena tvrdi da su je šutirali još neki ljudi, a da ju je spasao mladoženja, koji ju je izvukao iz gužve.

Stepen povreda

Policijska stanica Bela Crkva juče je dostavila zahtjev Opštoj bolnici u Vršcu da utvrdi stepen povreda prebijene Snežane Palić. Oni će im te podatke, kako saznaju Novosti, dostaviti u ponedjeljak. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o lakšim tjelesnim povredama.

Snežanu su brzo prevezli u tamošnji dom zdravlja, u koji su nedugo zatim stigli i Vladimir i njegova djevojka. Snežana je ispričala da su je prvo verbalno napali, da bi je zatim djevojka šutnula u glavu. Zbog povreda koje je zadobila, nesrećna žena je prebačena u bolnicu u Vršcu, gdje su je sačekali policajci, kojima je javljeno šta se dogodilo, kako bi se spriječili dalji ekscesi.


Poslije prvobitnog pregleda u prijemnoj hirurškoj ambulanti, sumnjalo se na frakturu vilice i sinusne kosti, ali je nakon dva snimanja utvrđeno da se radi "samo" o naprsnućima. Poslije obavljenog pregleda i snimanja, Snežana je puštena, a tamošnji ljekari uputili su je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju u Beogradu, gdje se juče javila. U ovoj ustavnovi, kako je rečeno Novostima, Snežani će biti urađen skener glave, da bi se utvrdilo da li je zadobila potres mozga, pošto se žalila na nesnosne bolove.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.