Uhapšen Podgoričanin

Pravio bombe za zaraćene klanove

  • 23.07.2018. 17:51

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su lice čiji su inicijali F.B. /28/ u Podgorici i tom prilikom oduzeli predmete za izvršenja krivičnih djela surovih likvidacija između sukobljenih crnogorskih kriminalnih klanova.

"Policija je izvršila pretres stana koji koristi F.B. /28/ iz Podgorice i oduzela 21 komad električnih kapisli za aktiviranje eksploziva, dva GPS uređaja koji se koriste za praćenje kretanja, 11 magneta, 11 mobilnih telefona, 17 SIM kartica, laptop, jedan plastični paketić kokaina i 16.000 evra", saopšteno je iz crnogorske Uprava policije.

Oduzeti predmeti će u daljem toku postupka biti predmet vještačenja, a sve sa ciljem pribavljanja dokaza koji će biti od pomoći prilikom rješavanja krivičnih djela izvršenih u prethodnom periodu.

U saopštenju se navodi da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da F.B. bude lišen slobode.

Ovo je drugi slučaj da crnogorska policija hapsi i plijeni sredstva za pravljenje eksplozivnih naprava, koje se aktiviraju mobilnim telefonima, a koriste u obračunima i likvidacijama kriminalnih grupa u Crnoj Gori.

Prije nekoliko dana uhapšen je Nikšićanin sa sličnim sredstvima, koji je pravio eksplozivne naprave koje su koristili crnogorski kriminalni klanovi i obračunima sa sukobljenim protivničkim grupama i klanovima.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм