Crna Gora

Policija provjerava poslovanje Televizije A1 

  • 28.01.2019. 20:11

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je, prema nalogu tužioca, počela postupak kontrole poslovanja Televizije A1.

"Sve aktivnosti koje policija preduzima u ovom predmetu zasnovane su na zakonu. Policijski službenici nastaviće sa aktivnostima iz svoje nadležnosti u postupku koji vodi tužilaštvo, u koordinaciji i prema nalogu postupajućeg tužioca", ističe se u saopštenju povodom navoda u medijima da je policija ušla u postupak provjere poslovanja Televizije A1. 

Iz policije naglašavaju da ne stoje izjave da policijsko postupanje ima političku ili bilo kakvu drugu pozadinu, osim profesionalne. 

Ranije je iz Atlas grupe, koja je vlasništvo Duška Kneževića, saopšteno da su pripadnici policije iz Odjeljenja za privredni kriminal danas ušli u Televiziju A1, te da nije jasno koji je formalni povod policijskog upada, ali da je "pozadina očigledna". 

Knežević je rekao da je svjestan svih posljedica, te tvrdi da je sa Milom Đukanovićem, predsjednikom Crne Gore i liderom DPS-a, u sukobu jer nije prihvatio da se na njega vodi Đukanovićeva vila u Podgorici vrijedna 10 miliona evra. 

"Ne znajući kako da se suprotstave meni, odlučili su da maltretiraju moje saradnike", smatra Knežević. 

Đukanović je negirao navode Kneževića. 

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.