Tirana

Samit lidera država Zapadnog Balkana FOTO

  • 09.05.2019. 09:20

Uoči početka Samita procesa Brdo-Brioni u Tirani, jutros su razgovarali predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović o aktuelnoj situaciji u regionu.

Domaćin skupa, albanski predsjednik Iljir Meta sinoć je priredio radnu večeru kojoj su prisustvovali Milorad Dodik, bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik DŽaferović, Aleksandar Vučić, Milo Đukanović i visoki predstavnik EU Federika Mogerini.  

Kako javlja reporter ATV-a iz Tirane, jutros su se sastali srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, bošnjački član Predsjedništva Šefik Džaferović i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik sinoć se sastao sa predsjednikom Albanije Iljirijem Metom. Na sastanku je naglašeno da je potrebno uspostaviti bolje odnose i saradnju između dvije zemlje, te da je turizam jedna od oblasti gdje se može razviti poseban oblik saradnje BiH i Albanije. 

Sagovornici su se založili za otvaranje ambasada u Sarajevu i Tirani. 

Dodik je razgovarao i sa Mogerinijevom o aktuelnoj situaciji u Bi, a tokom dana imaće još nekoliko bilateralnih sastanaka sa pojedinim zvaničnicima iz regiona.

 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.