Javilo se 200 penzionera

Penzioneri stoje u redu za posao namjenjen isključivo njima

  • 28.01.2019. 09:32

"Penzioneri! Pozivamo vas da postanete deo SPAR tima", objavio je SPAR na plakatu ispred jedne prodavnice. "Radite u svom kvartovskom dućanu", stoji u pozivu, piše Index.hr. 

"Uz zadržavanje postojeće penzije, nudimo vam dodatne prihode, ugovor o radu na pola radnog vremena na radnom mjestu prodavca-blagajnika, a onima kojima je potrebno, osiguravamo i plaćeni prevoz te mogućnost izbora lokacije rada u zavisnosti od mesta stanovanja", istakao je predsednik Uprave Spar Hrvatske Helmut Fenzl. 

Takođe im nude, kako je rekao, mogućnost izbora fleksibilnog radnog vremena. 

"Zadovoljni smo odazivom penzionera koji pokazuju velik interes, raspituju se kod naših šefova trgovina, a realizuju se i prva zapošljavanja“, kazao je Fenzl prije nekoliko dana. 

U samo par dana, javilo im se 200 penzionera a prva zapošljavanja su već obavljena.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.