I ove godine u grčkom ljetovalištu

Palma vozio Dačića kroz Paraliju i uputio poruku EU

  • 10.06.2018. 11:35

Predsjednici SPS i Jedinstvene Srbije Ivica Dačić i Dragan Marković i ove godine su se provozali po grčkom ljetovalištu Paralija.

Na fotografijama koje je objavila partija prvog čovjeka Jagodine, Marković je za volanom, dok ministar spoljnih poslova Srbije obavlja ulogu suvozača.

Prije dva dana je Jedinstvena Srbije, kako je navedeno u saopštenju, četvrtu godinu zaredom otvorila svoju kancelariju u Paraliji.

"Jedinstvena Srbija se u Grčkoj ne bavi politikom, ali poruke moramo da šaljemo gdje god da se nađemo Evropskoj uniji, da nas Evropska unija više ne laže, kada ćemo mi to da uđemo u Evropsku uniju. Da se poštuje Briselski sporazum, da ne vrše pritisak na Vučića i Dačića. Sve što su tražili od nas mi smo ispoštovali i došla je na red Srbija, da Srbija postane član te velike porodice. Ja sam siguran da ćemo mati veliku podršku Grčke i da ćemo veoma brzo ući u Evropsku uniju” , rekao je Marković na otvaranju.

Marković je ovom prilikom poručio opoziciji da može da ne voli predsjednika Aleksandra Vučića, ali mora da cijeni ono što predsjednik radi za državu.

”Ne moraju stalno neke opozicione partije u Srbiji zato što mrze Vučića da pričaju da ništa ne valja u Srbiji. Pa ne moraš da voliš Vučića, vole se djeca, porodica, ali ono što on radi, kada su u pitanju međunarodni odnosi, to mora da poštuje svaki građanin Srbije. Ivica Dačić kao ministar inostranih poslova je najbolji ministar inostranih poslova svih vremena. Ne moraju meni da kažu Vučić i Vlada Srbije da idem u Beč. Bio sam u Beču zato što Austrija predsjedava Evropskom unijom od 1. jula. Bio sam u Bugarskoj koja sada predsjedava Evropskom unijom. Treba svi da radimo da što prije uđemo u Evropsku uniju, ali dostojanstveno, podignutih glava i radiću sve za Srbiju” rekao je Marković.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.