Sve objavljeno na Fejsbuku

Pacijent se fotografisao sa dvije gole žene u psihijatrijskoj bolnici

  • 05.11.2019. 14:04

Specijalna bolnica za psihijatriju Dobrota iz Kotora utvrđuje kako i gdje je nastala fotografija njihovog pacijenta sa dvije žene, koja je objavljena na Fejsbuku.

Pacijent Đ.P. objavio je fotografiju sa jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Iz uprave bolnice saopštili su medijima da su, zbog sumnje da je sporna fotografija pacijenta Đ.P, hospitalizovanog na Sudskom odeljenju, nastala u toj ustanovi, preduzeli sve neophodne aktivnosti kako bi utvrdili sve okolnosti nastanka fotografije.

"Obaviješteno je Ministarstvo zdravlja, područno odjeljenje Uprave policije, upućen zahtijev za izjašnjenje firmi Vector system security angažovanoj na poslovima obezbjeđenja Sudskog odjeljenja bolnice i organizovani su sastanci sa Kolegijumom ustanove i zdravstvenim osobljem zaposlenim na Sudskom odjeljenju bolnice", naveli su oni.

Kako su dodali, s obzirom na to da je prikupljanje činjenica u toku, uprava bolnice će nakon utvrđivanja svih okolnosti blagovremeno informisati javnost o rezultatima istrage i eventualnom pokretanju disciplinske, prekršajne ili krivične odgovornosti zaposlenog osoblja i firme koja je angažovana na poslovima obezbjeđenja.

Mediji su objavili da je Đ.P. osuđenik koji kaznu izdržava u bolnici u Dobroti.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок