Marko Šćepanović

Novi skandal u Crnoj Gori: Službenik ministarstva snimio pjesmu u kojoj pljuje sveštenike

  • 02.06.2020. 15:17

Savjetnik u Ministarstvu prosvete Crne Gore Marko Šćepanović snimio je pjesmu u kojoj vrijeđa sveštena lica aludirajući da oni kradu pare sa ikona i da valjaju heroin.

U ovoj pjesmi, Šćepanović, kome i na Fejsbuk stranici piše da je zaposlen u resoru kod Damira Šehovića, navodi "da prijave me ne smiju jer držim ih u šake, ja dobro znam da mnogo vole dječake".

Šćepanović pjeva i "sa ikone sav novac u svom džepu stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam".

- Niko nas ne dira, svak se blesav pravi zbog mantije ja mogu kriminalom da se bavim. Mantija mi daje moć da ne kažnjeno mogu proć - navodi se u pjesmi pod nazivom "Mantija".

Iz Ministarstva prosvjete Crne Gore potvrđeno je da je pomenuto lice zaposleno kod njih.

"Marko Šćepanović jeste angažovan putem ugovora na određeno vrijeme u Ministarstvu prosvjete, nakon prethodno sprovedene zakonske procedure i javnog oglasa na kojem je bio jedini kandidat koji je ispunjavao zakonske uslove, a koji se pojavio na usmenom intervjuu. U ovom momentu ne raspolažemo informacijama u odnosu na pitanje koje ste postavili. Svakako da ćemo ih pažljivo provjeriti.

Jasno je da zaposleni u bilo kojem Ministarstvu i javnoj upravi u celini imaju pravo na sopstveni stav u odnosu na društvene teme, ali ne nikako i na ponašanje koje bi rušili ugled i dostojanstvo prosvetnog sistema. Kad se upoznamo da navedenim, moći ćemo zauzeti detaljniji stav.

Ukoliko se ispostavi da postoji potreba i zakonski osnov za reakciju ministarstva, svakako da nećemo oklevati, već ćemo iskoristiti nadležnosti koje imamo i o tome vas povratno informisati",saopšteno je iz Ministarstva prosvjete", odgovorili su iz Ministarstva prosvjete na pitanja novinara, prenosi Borba.me.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија