Pogrešno parkirala

Nevjerovatna scena u Zadru: Spašena žena čije je vozilo visilo iznad mora

  • 23.01.2020. 11:04

Nesvakidašnja situacija dogodila se jutros u Zadru, a da slika zaista govori više od hiljadu riječi dovoljno je pogledati šta se dogodila na Trpimirovoj obali.

Vozač automobila “nisan” je izgubilo kontrolu nad vozilom i u pokušaju da ispravi volan skoro završila u moru, na drvenom mulu. Automobil se zaustavio tako da nije pao. No, svako pomicanje bilo je prijetnja od pada u more.

Radio Zadar izvještava da gospođa koja je vozila nije paničarila već je nazvala supruga koji je mirno posmatrao akciju spasavanja, dok je ona sjedila mirno kako ne bi prouzrokovala pad vozila čekajući da spasioci stignu i krenu u akciju.

– Ni u jednom trenutku se iz vozila nije čula vika, krici. Ništa što bi upućivalo na strah i paniku. Žena je s nevjerovatnim strpljenjem sjedila u automobilu i prepustila profesionalcima da obave svoj posao – izvještavaju mediji.

U 20-tak minuta vatrogasci su odradili sve. Osigurali su automobil, a potom i kroz prozorske otvore provukli sajlu i zakačili je za kran dizalice te tako stabilizovali automobil.

Nakon toga žena je izašla iz vozila, poljubila je supruga i odahnula. Kratko se zadržala u vozilu Hitne pomoći, na preventivnom pregledu. No kad je izašla u više je navrata ponovila: “Sva se tresem, još me drži!

Suprug je na kraju akcije spašavanja na novinarsko pitanje o tome što se dogodilo, odgovorio: “A, ništa žena je krivo parkirala”.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм