Pogrešno parkirala

Nevjerovatna scena u Zadru: Spašena žena čije je vozilo visilo iznad mora

11:04, 23.01.2020.
Izvor: Srpskainfo.com
Nesvakidašnja situacija dogodila se jutros u Zadru, a da slika zaista govori više od hiljadu riječi dovoljno je pogledati šta se dogodila na Trpimirovoj obali.

Vozač automobila “nisan” je izgubilo kontrolu nad vozilom i u pokušaju da ispravi volan skoro završila u moru, na drvenom mulu. Automobil se zaustavio tako da nije pao. No, svako pomicanje bilo je prijetnja od pada u more.

Radio Zadar izvještava da gospođa koja je vozila nije paničarila već je nazvala supruga koji je mirno posmatrao akciju spasavanja, dok je ona sjedila mirno kako ne bi prouzrokovala pad vozila čekajući da spasioci stignu i krenu u akciju.

– Ni u jednom trenutku se iz vozila nije čula vika, krici. Ništa što bi upućivalo na strah i paniku. Žena je s nevjerovatnim strpljenjem sjedila u automobilu i prepustila profesionalcima da obave svoj posao – izvještavaju mediji.

U 20-tak minuta vatrogasci su odradili sve. Osigurali su automobil, a potom i kroz prozorske otvore provukli sajlu i zakačili je za kran dizalice te tako stabilizovali automobil.

Nakon toga žena je izašla iz vozila, poljubila je supruga i odahnula. Kratko se zadržala u vozilu Hitne pomoći, na preventivnom pregledu. No kad je izašla u više je navrata ponovila: “Sva se tresem, još me drži!

Suprug je na kraju akcije spašavanja na novinarsko pitanje o tome što se dogodilo, odgovorio: “A, ništa žena je krivo parkirala”.